the business of travel

jaha, då var jag på plats i San Fransisco, känns lite märkligt att vara här o gå runt i shorts och se en stor julgran på torget här i stan med 20 graders värme :)

Flygresan hit gick riktigt bra, vi åker ju standby och hade hoppats på o få åka business med Lufthansa, och det gick ju bra det.
I våran sektion satt det bara 9 pers av 35, så det var lugnt och inte så mycke spring. Ett glas champagne i samband med att vi satt oss, bara det känns lite lyx.
Sen var det mat för hela slanten, nån starter med nå slags sallad och till lunch fick man välja på antingen fisk eller kötträtt, ja gick på GÅS! och det var ju bra val, vin i mängder och sen lite var det bara o justera sätet till halvliggande och på med hörlurar och se Dark knight (batman)
Det är ju lite svårt o bli van det faktum att det inte kostar nåt o dricka så ja ropade in en jack & cola efter en stund. mycket bra o fantastiskt sköna säten. fick även nå slags övernattningskit.

Flighten tog totalt 11 timmar och vi landade 12.30 lokal tid, då är alltså klockan 21 på kvällen i sverige, o vi hade varit vakna sen 6 på morgonen. Kroppen mådde ändå över förväntan. det gäller ju att hålla sig vaken rätt länge när man kommer dit för att komma in i deras tid. Tror vi höll ut till 8 på kvällen innan det var dags o blocksomna, vaknade istället igår morse på hyatt hotell i san fran.
Vi gick en runda på stan och kollade hur det såg ut. Bland annat gick vi o kollade på världens kurvigaste väg, den lutar 40 grader så den är kurvig istället för att bilar ska komma ner överhuvudtaget.
Sköna bilar har de här, stora vans och feta sportbilar. vi ska nog försöka ta nån spårvagn o åka runt lite. Det är ungefär samma priser som i Sverige när man går på restaurang osv. Vi var på hard rock café igår.

Idag väntar en båttur runt alcatraz och golden gate, om det slutar vara dimma bara. Skulle ju underlätta om man kan se nåt också.
Imorrn väntar nästa flygning, då är målet Las Vegas

skriver mer när jag får tid till sånt. Har däremot inte löst nån kamera än, men bilder kommer!

hej hej

Kommentarer
Postat av: bättan

för man blir inge avundsjuk iaf!

2008-12-05 @ 11:40:25
URL: http://www.moajohannabettan.blogspot.com
Postat av: Siolia

Nämen! :)

Fan va roligt. Jag undrade i går när SAS hade julfest och jag träffade en hel hög på G3, vart du var...men nu vet jag.

2008-12-06 @ 00:17:19
URL: http://siolia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0