på plats !

AH, mitt XBOX har ankommit Frankfurt i morse, fascinerande att man kan följa paketets väg på internet

väntar med spänning att se hur lång tid det tar innan det går upp till Norrland igen...







Pakethändelser
Plats Datum Lokal tid Beskrivning
FRANKFURT,
DE
30/10/2008 7:12 UTE FÖR LEVERANS
 30/10/2008 7:00 LEVERERAD
 30/10/2008 6:12 ANKOMSTSKANNING
DUSSELDORF,
DE
30/10/2008 3:18 AVGÅNGSSKANNING
DUSSELDORF,
DE
29/10/2008 23:51 ANKOMSTSKANNING
LANGENHAGEN,
DE
29/10/2008 19:26 AVGÅNGSSKANNING
 29/10/2008 16:52 ANKOMSTSKANNING
GLOSTRUP, COPENHAGEN,
DK
29/10/2008 9:01 AVGÅNGSSKANNING
 29/10/2008 9:00 AVGÅNGSSKANNING
 29/10/2008 6:00 ANKOMSTSKANNING
BROMMA,
SE
28/10/2008 18:27 AVGÅNGSSKANNING
 28/10/2008 17:23 URSPRUNGSSKANNING
DE 17/10/2008 19:55 FAKTURERINGSINFORMATION MOTTAGEN

RROD

Jaha, jag har råkat ut för ett elände, eller rättare sagt min XBOX 360 har råkat ut för ett elände. Datanördar kallar det för RROD - för alla andra kallas det för Red Ring Of Death.

För inte så länge sen spelade jag och en kompis hockey över nätet (NHL09) och vi skulle precis till o starta en match när min tv blir helt vit, som att den hade hängt sig på nåt sätt. Dessutom började det blinka en röd ring på boxen...prövade starta om det men de blev samma igen, en blinkande ring   Ringde till XBOX Support som gick igenom lite vanliga felproccedurer, typ dra ur sladden först...hur som helst så kunde de se att min xbox hade ett mjukvarufel och måste skickas för reparation.

Som tur var så står de för frakten (levereras via UPS) och jag behövde bara fixa en låda o skicka den i.   Igår kom UPS till jobbet och hämtade min låda, och nu är det bara o vänta på när det kommer tillbaka. Jag räknar på ca. 2 veckor Den skickas för övrigt till Frankfurt  

Idag jobbar jag till 20, sen blir det hem o se fotboll, mitt älskade Newcastle United spelar match hemma på St.James Park, en underbar arena där jag varit på besök 2 ggr. Ikväll möter vi West Bromwich Albion och jag hoppas såklart på seger !

Housecall

var ute o flängde förra veckan, bröt trenden att vara hemma varje kväll med att besöka folk ja känner, hemma är jag ändå nästan varje kväll iaf.

Var hos kudden o kollade fotboll på onsdagen, hos stiff o lirade tv-spel på torsdag och hos Arne på fredagen o drack öl o whiskey, det slutade för övrigt med ett besök på harrys, som ja ville ge en chans, men nej..det var inge extra

lördag var det som vanligt fika på schemat, sen hamnade ja hemma hos Tompa resten av dagen, fotboll o lite hockey senare så hade den helgen gått kändes det som. Idag är det ju söndag och det är lätt min minst kreativa dag i veckan, har knappt sett ut genom fönstret..har kikat på lite fotboll o nåt gammalt vänneravsnitt jag har på dvd.

har dessutom lyckats plöja genom 3 säsonger av Gordon Ramseys Kitchen Nightmares under senaste tiden.

tippade i helgen, och med en sammanlagd insats på 150kr så vann jag totalt 40:-  woohoo...



ibland önskar jag att ja hade Tourette¨s så ja fick svära lite..typ såhär (dåligt ljud, så höj !)



12 dagar till Vemdalen nu, ja åker upp på fredagen me Hemming, Cissi o JT

nedräkningen igång på allvar nu

söndag kväll

ja verkar ju vara kreativ när det gäller blogginlägg på söndagar av nån anledning,
Igår blev det en bra dag - var hos Massa o Anna o lirade rockband, fan va ballt - ute i en stuga i Optand där inga grannar syns till. Rockband ska spelas med hög volym, det råder inga tvivel om den saken efter lördagens spelning

 Imorrn är det jobb på gång igen, och ja ska avsluta den här veckan med att lägga mig i sängen o börja läsa Sagan om Ringen, ja är ju ändå inte trött och ja tror det blir en bra sömn om det går att läsa sig tills John Blund kommer o knackar på. Jag har ju sett filmerna sen förut, undrar just hur det är o läsa boken efteråt...

Mer musik:

Har sett att Flogging Molly kommer till Stockholm den 15 november, de är ett band från det skulle ju vara sjukt ballt o få se dom, har lyssnat på dem länge nu, men aldrig fått chansen o se dem live. De spelar irländsk folkmusik, men de är från Los Angeles.
De var i Göteborg i somras o spelade och på Hultsfredsfestivalen förra sommarn. Tror de är riktigt balla o se - ska nog planera in det på nåt sätt.
Faktum är att jag kan komma ihåg när jag började lyssna på dem, det var nog ganska precis 3 år sen efter att de hade en låt med på tv-spelet FIFA 2005...sen bar det iväg o ja märkte att de är ju assköna



Skickar även med ett klipp från en av Flogging Mollys spelningar så har ni en aning om vad det är för slags filurer

 

freitag

jaha, fredag eftermiddag. själv jobbar jag till 14 idag, det är snart det !

började dock 7 så ja var vaken 5.55...fan va dyster det är, bäcksvart överallt o kallt o jävligt

nu tar ja en prom hem, sen är det väl ingen after work ikväll va?....näääää  orka..

20 dagar kvar till forum i Vemdalen däremot !



sylt

it was a good time

Jaha, helgen var riktigt bra. ja sammanfattar såhär:

Afterwork på fredagen, curling hade vi i 2 timmar, asballt såklart och vad jag vet så vann mitt lag varje match - tillfällighet?

mat intogs på restaurangen Jack Rabbit, själva stället som för övrigt ligger in the middle of nowhere var väl sådär...kändes halvdyrt o ta 190 spänn för en stek, ja fegade o tog en pizza. För er som inte känner till det så är det inspirerat av gamla amerikanska saker och namnet är taget från restaurangen i filmen Pulp Fiction
Ja hade räknat med att det skulle komma tjejer på rollerblades o servera stora milkshakes, nu fanns inte det, men det gick o boka så man sitter o äter i en bil - dock inte något vi gjorde.

Lagavulin - löjligt god, bästa whiskeyn jag druckit tror jag, kostar förvisso 527 spänn på bolaget, men väl värd sitt pris, tack fredde för den. rökig som tusan, men det är häftigt !
jag citerar systembolagets text: Kraftfull, komplex, mycket rökig smak med fatkaraktär och inslag av tjära.

Plaza - åh fan, det blev att åka dit efter lite öl o whiskey hos fredde, som vanligt mycke folk och en bra kväll, träffade många sköna människor. väldigt livliga o intressanta diskussioner utspelades i lokalen.

Lördag - var trasig i kroppen fram till kanske klockan 15 när ja började bli normal igen.
Rockband var dagens tema och SF hade spelat fram en konsert på 58 låtar! som skulle avklaras. Jag, hemming, lulle, ch, sf och tommy tog oss till Tompa och rev av en jäkla radda låtar. vi började väl vid femtiden ungefär och gick hem strax efter ett på natten.  Fick även veta att SF o CH ska få barn, beräknat till maj-09. Bra jobbat !

nu går ja o fikar, sen möts vi i aulan

hej 


hittade lite sköna bilder









Norsk grillfest...


Mäjl..

Ett stort tack till alla som skickat mej emails under min tid som anställd här.


Jag måste sända ett speciellt tack till den som skickade mailet ang kiss i klistret på kuverten, ber nu alltid någon annan slicka mina brev.

Jag har numera inga sparade pengar eftersom jag gav allt till en sjuk flicka (Penny Brown) som var nära att dö på ett sjukhus för 1 387 258:e gången.

Inte har det kommit några pengar från Nigera banken som ville dela 7 miljoner dollar med mig för att jag låtsades att vara en bortkommen släkting till en kund som dött.


Jag behöver inte längre oroa mig för min själ eftersom jag har 363 214 änglar som ser efter mig och ett helgon som garanterat mig lycka.


Jag dricker inte Coca Cola längre eftersom jag kan rengöra toaletten med det.

Jag kan inte längre köpa bensin utan att prata med någon som kan vakta bilen medan jag går in på macken och betalar, så att inte någon seriemördare kryper in i baksätet.


Jag kan inte längre svara i telefonen eftersom någon kan be mig slå ett nummer som gör att jag få en telefonräkning för samtal från Jamaica, Uganda, Singapore eller Uzbekistan .


Jag kan inte ens plocka upp en 20:a som jag tappar på parkeringsplatsen, eftersom att det antagligen finns en sexförbrytare i buskarna som väntar på att jag ska böja mig framåt...


Å du...

OM du inte skriver ner detta och sänder  e-mail till minst 144 000 personer inom de närmsta 70 minuterna kommer en skata med smittsam diarree landa på ditt huvud och du blir aldrig frisk igen...

Jag har också under året lärt mig att mina böner bara får svar om jag sänder mailet vidare till 7 av mina vänner inom 5 minuter

Jag vet att det låter otroligt men det har faktiskt hänt en grannes, före detta grannes, ex flickväns mammas andra mans kusins frisör.


By the way... en sydamerikansk forskare har efter långa studier upptäckt att människor med låg IQ som har
oregelbundet sex alltid läser mail med handen på musen...


Å du försök inte att skylla ifrån dig... det är för sent..


Skönt ordspråk

Dagens ordspråk
cid:004d01c80214$07e133e0$1129140a@ditt84zxkps0bh

'Så länge min chef låtsas att jag har
hög lön,
låtsas jag att jag har mycket
att göra'.


lite konserter

Det blir bra musik i  vinter i Östersund, kolla in dessa 5 som jag själv är sugen o gå på - nån som vill hänga med ?


Fre. 10 okt. Maskinen (O'Jonnys)  alla som inte dansar...

Tor 20 nov . Sabaton (plaza)  var på yran i somras

Fre 21 nov. Parken (storsjöteatern)  med radiohiten Jag har varit vilsen, Lisa

Tor 18 dec. Millencolin/Neverstore (Folkets Hus)

Lör 14 Feb. Håkan Hellström (Folkets Hus)  även alla hjärtans dag då !


lyssna in er på Parken, här kommer deras hit just nu !


RSS 2.0